Защо пия по 10 кафета на ден

Както вече казах хората и родителите са алчни говеда – те са първични, елементарни и прости.

Хората искат да си мислят, че светът е подреден и никой не иска да се занимава с проблемите на другите, защото това не е забавно. Изведнъж разбираш колко елементарно просташка е нашата раса. Някой ден на някой няма да му издържат нервите и ще дигне цялата планета във въздуха – изобщо не е толкова трудно колкото си мислите. Според мене е въпрос единствено на време.

Та, животът е кофти. Аз се родих в среда неудобна за мене. Често пъти пия по толкова кафета на ден, за да затъпея, да се дрогирам и да спра да мисял денонощно за физика и математика. Както майка ми казваше: Да спра да бъда ненормален.

Майка ми се е отказала от живота. Тя затова и толкова естествено приема факта, че и аз го правя. Дайте ми среда удобна за мене и ще спра да се дрогирам, ще отслабна, ще стана, както казва народа, хубав и т.н. А може би трябва и аз трябва да стана идиот (т.е. бизнесмен) и да започна да се бия за себе и за този дето клати гората, и да изпитвам удоволствие от това. Бизмесмените са хора, които изпитват удоволствие от правенето на нищо – по цял ден да си разменяме камъчета, запазвайки статуквото за вечни времена. Ако питате мене – психично болни.

А може би, когато се измъкна, стана голяма маймуна, и си подредя живота, ще дигна всичко във въздуха, ей така, просто да видя как ще изглежда отвътре. Тогава ни пари, ни путки, ни политика ще имат значение. Тогава всички ще изглеждаме много тъпо отстрани – точно както изглеждаме в момента.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s