Няма да създам семейство

Да, аз съм задник, но такъв трябва да си ако искаш да оцелееш.

Години наред спах в едно легло с майка ми и това ми се отрази зле психически. Сега дори не мога да й се обадя без да мисля за секс с нея.

Не, аз няма да си хвана някое случайно момиче само и само за да мога да избягвам от майка си, за да мога да си начеша на поривите на психиката. Няма да създам поредното комплексирано семейство само и само, за да одисвам на еволюцията.

Ако майка ми беше видяла в мене потенциала като дете, беше ме слушала и ме беше оставила да уча по цял ден, сега щях аз да я издържам, но вместо това всеки ден с нея е изпитание за нервите ми и в повечето дни те не издържат.

Майка ми ме деградира целенасочено, защото бях различен. Възпита ме да нося цветни дрехи и да бъда социален, две неща, от които аз бягам цял живот. Караше ме да нося отвратителни чанти и дрехи, само и само да си начеши на собствените несбъднати мечти и идеали за мене. Тя ме деградира, проблемът си е нейн, да се спасява. Много пъти съм и казвал, че не понасям да ме докосват, но тя не чуваше. Като не се грижиш за едно дете, не се учудвай че от него няма да стане нищо. Вместо да се възползва от интелекта ми тя реши да заложи на липсата на такъв.

Вместо да види интелекта, тя виждаше само безмислените разликите с другите по-ниско интелигентни деца.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s